Koliko se čeka na graničnim prelazima: Najveće gužve na Horgošu, na Gradini manje od sat

Na GP Gradina automobili na ulazu u Srbiju čekaju 50 minuta, dok na GP Preševo, automobili i autobusi čekaju 30 minuta

22.08.2024. 08:10
  • Podeli:
GP Horgoš 22.8. Screenshot Kamere MUP Srbije-66c6d5881cb5b.webp Foto: Screenshot MUP Srbije

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 5:15, putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje čekaju dva sata, a teretna motorna vozila pet sati.

Teretnjaci na GP Kelebija i Sremska Rača na izlazu iz zemlje čekaju dva sata, a na Batrovcima pet sati.

Na GP Gradina automobili na ulazu u Srbiju čekaju 50 minuta, dok na  GP Preševo, automobili i autobusi čekaju 30 minuta.

Kako navodi AMSS, vozače će danas pratiti dobri uslovi za vožnju, dobra prohodnost puteva. 

Međutim, na autoputevima, naplatnim rampama i graničnim prelazima ka Mađarskoj i Hrvatskoj poslednjih nekoliko nedelja već od četvrtka intezitet sobraćaj počinje da se značajno pojačava, zato treba biti  potpuno usmeren na vožnju i voziti na većem odstojanju jer je umor čest pratilac stranih vozača koji voze na dugim relacijama i samo prolaze kroz našu zemlju, zato su česte saobraćajne nezgode što donose nove zastoje i usporenu vožnju.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na  naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()