Krenuli ste na put? Ovakvo je stanje na granicama

Na granici jutros nema dužih zadržavanja putničkih vozila

29.04.2024. 08:10
  • Podeli:
granični prelaz batrovci - bajakovo, 2015 - foto Antonio Ahel ATAImages-662e08ef19043.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prema informacijama Uprave granične policije, jutros nema zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza.

 Teretna vozila čekaju pet sati na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, dok se na Batrovcima, na izlazu kamioni zadržavaju četiri sata, a na Kelebiji 180 minuta. 

Na prelazu Gradina, teretna vozila čekaju jedan sat, prenosi Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Kako navodi AMSS, vozače danas očekuje kraći predah od pojačanog intenziteta u saobraćaju, jer će već sutra, poslednjeg dana u aprilu, a pred početak prvomajskih i uskršnjih prazničnih neradnih dana doći do novog talasa sa većim broj vozila prisutnim na putevima, graničnim prelazima i naplatnim rampama. 

Na putevima  se očekuje promenljiv intenzitet saobraćaja, a tada su mogući česti vanredni prekidi, sporiji je protok vozila i na mestima gde ima
radova na putu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()