Ministar Gašić se priključio potrazi u Boru: Predat raport o nestanku Danke (2), Žandarmerija na terenu

Pripadnici Žandarmerije su u Bor stigli sa više od 20 vozila, a u akciji koriste i kvadove.

26.03.2024. 23:56
  • Podeli:
Bratislav Gašić Tanjug SAVA RADOVANOVIĆ-647f489e46156.webp Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ

Ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Bratislav Gašić stigao je večeras u Bor, gde je u toku potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2).

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Bora su raportirajući izvestili  Gašića o do sada preduzetim koracima u vezi sa potragom za dvogodišnjim detetom. 

"U Banjsko polje je stiglo i više od 50 pripadnika Žandarmerije koji će u narednim satima 'češljati' nepristupačan teren ovog gradskog naselja. Oni će i odmeniti ekipe koje u Banjskom polju već skoro 10 sati tragaju za dvogodišnjom Dankom", navode Večernje novosti. 

Pripadnici Žandarmerije su u Bor stigli sa više od 20 vozila, a u akciji koriste i kvadove.

Podsetimo, devojčica je nestala oko 13.45 sati. Na sebi ima ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu, a kosa joj je vezana u repić. Devojčica još ne priča, a izmakla je pogledu majke dok je sinu davala vodu.

Foto: MUP

"Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila" kaže Dankina majka Ivana za Kurir. 

Policija i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić rekao je da će tokom cele noći na terenu biti nadležne policijske i spasilačke ekipe.

"Teren je težak, postoje mnogo šuma i tu je i potok. Majka se okrenula na sekund, a onda je dete nestalo i službe će da rade svoj posao. Prve komšije su videle poslednji put dete", kazao je Milikić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()