Ministar Ružić i Emanuel Žiofre položili vence ispred OŠ 'Vladislav Ribnikar'

Obojica će se upisati i u knjigu žalosti

07.05.2023. 11:08
  • Podeli:
ružić ministarstvo prosvete via tanjug-64576a3fb7c93.webp Foto: Ministarstvo prosvete via Tanjug

Ministar prosvete Branko Ružić jutros je položio venac i upisao se u knjigu žalosti u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Venac je položio i Emanuel Žiofre, šef delegacije Evropske unije u Srbiji i čeka da se upiše u knjigu žalosti, javio je Tanjugov reporter.

Podsetimo, juče su na beogradskim grobljima sahranjena četiri učenika i radnik obezbeđenja škole "Vladislav Ribnikar".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()