Neka se spreme dva stana u Beogradu: U subotu prvo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Ukupno će u pet izvlačenja biti izvučeno 10 stanova u Beogradu

26.01.2023. 15:14
  • Podeli:
uzmi račun i pobedi instagram sinisamali-63d28a79c52e8.webp Foto: Instragam@mali_sinisa

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održaće se u subotu kada će biti poznata imena srećnih dobitnika prva dva stana u Beogradu.

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na svom Instagram profilu i svim učenicima poželeo puno sreće u novom kolu izvlačenja i podsetio da upravo na ovaj način građani zajedno nastavljaju borbu protiv sive ekonomije.

Nagradni fond iznosi 1.682.424,33 evra, a već 28. januara imaćemo prva dva dobitnika stana od deset stanova u Beogradu koji će biti izvučeni.

Prema njegovim rečima, dosad je skenirano i poslato skoro 40 miliona fiskalnih računa i otvoreno 558.926 naloga.

Ovo je prvi put da se igra organizuje u digitalnom formatu.

" Želeo bih da još jednom pozovem građane da uzmu učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", jer na taj način zajedno nastavljamo borbu protiv sive ekonomije i gradimo još uređeniju Srbiju", napisao je Mali na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Vlada Republike Srbije, uz podršku NALED-a, organizuje novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. Prvi krug je počeo 12. januara i trajaće do 25. februara 2023, a umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“, koju je razvila Poreska uprava Srbije.

Prvo izvlačenje će biti u subotu 28. januara, a poslednje 25. februara, a predviđeno je ukupno pet izvlačenja, u svakoj emisiji koja će se emitovati na RTS-u biće izvlačena po dva stana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()