Nestala samohrana majka dvoje dece u Beogradu: Nataši (39) se gubi trag nakon izlaska sa posla

Žena je napustila svoje radno mesto, privatnu bolnicu, vidno uzrujana posle prepirke sa kolegom

04.11.2023. 18:39
  • Podeli:
nataša veljković - foto printscreen instagram nestali_srbija-654680a4712dc.webp Foto: Printscreen/Instagram/nestali_srbija

Nataša Veljković (39), samohrana majka dvojce dece, nestala je danas na Banovom brdu u Beogradu.

Kako navodi registar "Nestali Srbije", Nataša je oko 10.30 časova napustila svoje radno mesto, privatnu bolnicu, vidno uzrujana posle prepirke sa kolegom, a zatim joj se gubi svaki trag.

"Telefonski kontaktirana poslednji put nešto pre 11h od strane roditelja, kojima je rekla da se ne vraća ni na posao, ni kući… uz spominjanje nekog mosta i reke. Inače, samohrana je majka dvoje maloletne dece. Svakodnevna borba za egzistenciju i slično. Na sebi je imala crnu jaknu, žutu bluzu i žute duboke patike", navodi se u apelu.

Nataša je visoka 165 centimetara, i ima braon oči, kao i braon, šatiranu kosu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije, obavestite najbližu stanicu policije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()