Novi Sad: Gorska služba spasavanja delila paketiće u Dečjoj bolnici

Treću godinu zaredom ovi neobični Deda Mrazevi ulepšavaju praznike mališanima

21.12.2023. 15:13
  • Podeli:
gorska služpa spasavanja, gss, paketići za mališane, dečja bolnica novi sad, 21 dec 2023 - foto GSS Milan Kopčok (1)-6584476a3ea44.webp Foto: GSS/Milan Kopčok

Pripadnici Gorske službe spasavanja tradicionalno su se danas na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, obučeni u Deda mrazove, spuštali sa krova bolnice i delila deci paketiće.

Prema rečima portparolke Dečje bolnice doktorke Andree Đuretić, podeljeno je više od 200 paketića.

Da dobiju poklone, slatkiše i da dođu Deda mrazovi, to nam je prilika da im ulepšamo praznike i momci iz Gorske službe nam maksimalno izlaze u susret, rekla je Đuretićeva. 

Član Gorske službe Jagoš Golubović istakao je da je ovo tradicija već treću godinu zaredom.

"Ja kažem svima da je Gorska služba spasavanja najbolja stvar koju sam uradio u životu. Meni je ovo blisko srcu, razumem njihovu bol da budu ovde dok su praznici i onda uradimo sve što možemo da budu srećni, kazao je Golubović. 

Članovi Gorske službe imali su visinske pripreme pred sam događaj, a osim u Novom Sadu, paketići su se delili i u Beogradu, ali su se Gorske službe individualno organizovale.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()