Od večeras poremećaji u snabdevanju vodom na Novom Beogradu, Zemunu i Surčinu

Za prioritetne potrošače će tokom radova biti obezbeđene autocisterne sa vodom za piće.

03.02.2024. 18:43
  • Podeli:
Slavina (1)-642bf348642f7.webp Foto: Pixabay

Potrošači na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin će od večeras u 21:00 osetiti pad pritiska i prekide u snabdevanju vodom, zbog neodložnih radova na prevezivanju hidrotehničkog objekta na vodovodni sistem, saopštilo je preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija. 

Kako se navodi, stabilizacija snabdevanja vodom očekuje se u toku noći između nedelje, 4. februara, i ponedeljka, 5. februara.

Za prioritetne potrošače će tokom radova biti obezbeđene autocisterne sa vodom za piće.

Beogradski vodovod i kanalizacija mole građane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, i izvinjavaju se potrošačima zbog potencijalnih neprijatnosti. Dodaju da će najavljeni radovi obezbediti da snabdevanje vodom i nadalje bude pouzdano i redovno, preneo je Beoinfo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()