Počeo poslednji udarni avgustovski vikend: Na Batrovcima vozila čekaju tri sata na granici

Na teritoriji Mađarske od subote, 26. avgusta u 15.00 časova do nedelje, 27. avgusta u 22.00 časa biće zabranjen teretni saobraćaj.

25.08.2023. 21:05
  • Podeli:
Collage Maker-25-Aug-2023-09-03-PM-6814-64e8fb346166d.webp Foto: Kamere AMSS

Tokom celog dana granični prelaz Horgoš radi punim kapacitetom, trenutno se čeka oko 60 minuta, ali to se menja. Gužve će na izlazu iz zemlje biti do nedelje. Na teritoriji Mađarske od subote, 26. avgusta u 15.00 časova do nedelje, 27. avgusta u 22.00 časa biće zabranjen teretni saobraćaj.

Prema informacijama granične policije, na prelazima Horgoš i Batrovci tokom dana su na izlasku iz zemlje automobili čekali po dva sata, a teretna vozila i šest sati. Na Batrovcima su gužve večeras još veće, čeka se oko tri sata.

Tokom celog dana granični prelaz Horgoš na izlazu iz zemlje radi punim kapacitetom, čeka se oko 60 minuta, ali to je promenljivo.

Naša strana radi mnogo brže, ali danas su Mađari otvorili svih šest ulaznih traka i rade mnogo brže nego što je uobičajeno, samo su trenutno skraćena zadržavanja.

U koloni su putnička vozila, autobusi. Za pretekla 24 sata prošlo je 40.000 putnika u 10.000 putničkih vozila i oko 150 autobusa. Gužve će na izlazu iz zemlje biti do nedelje.

Na Kelebiji na izlazu iz zemlje je zadržavanje oko sat vremana, na Horgošu 2 i Bačkim Vinogradima takođe sat vremena.

Bački Vinogradi petkom, subotom i nedeljom ovog i narednog vikenda rade produženo do 22 sata.

Bajmok koji je dobra veza sa Bečkom radi do ponoći u petak, subotu i nedelju, naredna tri vikenda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()