Pokvario se rendgen na beogradskom aerodromu: Kašnjenja tokom celog dana

Do promena u redu letenja došlo je tokom jutarnjeg talasa, ali je vrlo moguće da će kvar uticati fazna kašnjenja tokom čitavog dana i večeri

17.07.2023. 08:22
  • Podeli:
Tan2023-06-0712150995_2 aerodrom nikola tesla, avion katar jadranka ilic-64b4dd1e1b10d.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Usled jutrošnjeg kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga na novom terminalu Aerodroma “Nikola Tesla" u Beogradu, koji koristi “Er Srbija“, danas može doći do značajnijih odstupanja od planiranog reda letenja.

Do promena u redu letenja došlo je tokom jutarnjeg talasa, ali je vrlo moguće da će kvar uticati fazna kašnjenja tokom čitavog dana i večeri, saopštila je "Er Srbija".

Kako se navodi u saopštenju, avio-kompanija je u neprekidnom kontaktu sa službama aerodroma i preduzima sve što je u njenoj moći da se ublaže posledice po putnike i saobraćaj prilagodi novonastalim okolnostima.

Zbog stvaranja velikih gužvi, putnici se pozivaju da dođu na aerodrom najmanje dva i po sata pre planiranog poletanja.

Za više informacija, mole se putnici da pozovu Kontakt centar "Er Srbije" na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt ili stranice na društvenim mrežama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()