Poslednji pozdrav dragoj koleginici Jeleni Samac

Sećaćemo se njene dobrote, predanosti poslu, kolegijalnosti i toplog i vedrog duha.

Autor: Web UNA Srbija
16.03.2024. 14:49
  • Podeli:
jelena samac-65f5a342e78ea.webp Foto: UNA

Kolektiv UNA televizije se sa tugom oprašta od naše koleginice Jelene Samac koja je iznenada danas preminula u 54. godini života nakon kraće bolesti.

Jelena je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti – odsek za filmsku i tv montažu i ceo svoj život posvetila je radu u medijima. Kao vrsni montažer na nacionalnim i međunarodnim televizijama ostavila je neizbrisiv trag u kolektivima u kojima je radila, a ostao je veoma zapažen njen rad na brojnim dokumentarnim i igranim programima. 

Već u prvim danima postojanja UNA televizije priključila se našem timu, dajući nemerljiv doprinos postavljanju regionalnog produkcionog sistema, bila je cenjena, poštovana i nadasve voljena od strane kolega. 

Sećaćemo se njene dobrote, predanosti poslu, kolegijalnosti i toplog i vedrog duha.

Odlaskom Jelene naš kolektiv izgubio je vrsnog radnika, izuzetnog kolegu i velikog čoveka, ostajemo sa sećanjem i ponosom što smo delili sa njom trenutke.

 Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.

 

 

 

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()