Pronađeni nestali otac i ćerka: Lutali ceo dan nakon što su se izgubili

Majka devojčice prijavila da su nestali juče oko 17 časova

16.02.2023. 16:06
  • Podeli:
dragan daničić facebook-63ee4911b25ee.webp Foto: Dragan Daničić Facebook

Otac i kćerka, čiji je nestanak prijavljen policiji nešto posle ponoći, pronađeni su danas u okolini Despotovca.

Otac i njegova kćerka izgubili su se u okolini Despotovca i ostali bez signala za mobilni telefon. 

Prethodno je Tanjugu u Gorskoj službi spasavanja rečeno da njihovi spasioci, zajedno sa policijom i vatrogascima, pretražuju ceo Južni Kučaj u potraz za nestalim ocem i kćerkom.

U akciji spasavanja, kako su naveli, učestvovalo je sedam spasilaca Gorske službe spasavanja.

Akcija spasavanja i pretraga vršili su se iz tri pravca, Bora, Boljevca i Despotovca. 

Južni Kučaj je najnenaseljeniji deo Srbije, uglavnom ni na jednom delu nema signala za mobilni telefon, a sada je sve prekriveno snegom.

Juče oko 14, 30, Dragan Daničić i Milica Daničić (6) krenuli su iz Beograda ka Zaječaru, kako bi otac odveo ćerkicu majci koja tamo živi i od tada im se gubi svaki trag. Ovu informaciju portvrdila je za Novosti majka devojčice uz apel za pomoć.

Prema rečima Draganove devojke, Jovane Jelenković, postojala je mogućnost da su krenuli u neki obilazak usput, ali da su možda ostali zaglavljeni. Ona je apelovala na sve da ukoliko poznaju nepristupačne terene u tom predelu, krenu u potragu za plavo-sivim džipom marke „Hyundai“, prenele su Novosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()