Prva dama Srbije pročitala stranice svog dnevnika

Na konferenciji "Teen Talk", supruga predsednika Vučiča pročitala je tinejdžerima stranice svog dnevnika koji je vodila kada je bila u njihovim godinama

03.11.2022. 12:54
  • Podeli:
Tamara Vučić-1667476266859.webp Foto: TANJUG/MSP

Prva dama Srbije, supruga Aleksandra Vučića, Tamara, gostovala je na konferenciji "Teen Talk". Ovaj događaj okrenut je mladim ljudima sa jasnim ciljem da ih edukuje, ohrabri i zabavi.

Ona je odlučila da bi ovo bila najbolja prilika da okupljenima pokaže kako se ona osećala u njihovim godinama, pa je tako pročitala nekoliko stranica svog dnevnika iz mladosti.

"Ja ću sada uraditi jednu potpuno ludu stvar, koju možda ne bi trebalo da radim, ali tako sam odlučila. Pročitaću vam jedan deo iz mog dnevnika, koji sam pisala u tom periodu u kojem se vi sada nalazite. Uvid u ono što piše u ovim sveskama do sada nije imao niko osim moje majke koja je krišom čitala moje dnevnike. To samo znači jednu stvar, da ih ja nisam dovoljno dobro sakrila. Nemojte da mi se smejete, ovo je zaista moja intima", rekla je Tamara, a onda krenula da čita prvi, od dva odlomka.

"Zamisli, tuga, strah, briga, a onda kao vrhunac svega nepravda koja te obori u prašinu u kojoj si već bio. Toliko te dokrajči da moraš da objašnjavaš, da se pravdaš, da se boriš za istinu, a nemaš snage. Znam, misliš nevin si dok se ne dokaže suprotno. Ne, draga moja, kod nas se stvar menja, kriv si dok se ne dokaže suprotno."

"Da, možda je to samo takvo vreme, loši ljudi... Možda me ogromni tamni oblak prekrio na neko vreme. Ne znam, a ne znam ni kako da saznam. Emotivnost je kod mene mana. Može li se izboriti sa njom? Bezvoljna sam, ali ću skupiti poslednje atome snage za borbu. To bar umem, da se borim."

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()