Radnici Zastava oružja održali jednočasovni štrajk upozorenja

Za sutra zakazan zbor radnika

17.01.2023. 16:27
  • Podeli:
zastava oružje foto facebook zastava oružje-63c6be310afcc.webp Foto: Facebook Zastava oružje

Radnici Zastava oružja održali su danas jednočasovni štrajk upozorenja, saopštila je sindikalna organizacija ove fabrike i navela da je štrajk organizovan kao odgovor na stanje u fabrici uzrokovano nezakonitim i neodgovornim radom Nadzornog odbora.

Osim zaposlenih koji su bili angažovani na minimumu procesa rada, svi ostali radnici su, kako se navodi u saopštenju, podržali aktivnosti štrajkačkog odbora koje su usmerene za spas fabrike.

Iz sindikata dodaju da su učešće u štrajku, kao i do sada, u potpunosti, uzeli zaposleni u pogonu u Novom Pazaru, kao i Zastava impeks u Beogradu.

Navode i da je za sutra ujutru zakazan zbor gde će se radnici upoznati sa najnovijim događanjima i daljim planovima u cilju otklanjanja teškog stanja u kome se nalazi fabrika Zastava oružje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()