Radovi u Krunskoj i Njegoševoj ulici: Na Vračaru počela zamena parking senzora

Obuhvaćene ulice Beogradska, Makenzijeva, Kursulina, Golsvordijeva i Bulevar kralja Aleksandra

25.07.2024. 11:30
  • Podeli:
radovi na putu ulicama, beograd, bulevar kralja aleksandra, jkp beograd put, putari - 18 jun 2024 - foto TANJUG VLADIMIR ŠPORČIĆ (4)-667157a5bcde5.webp Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Na teritoriji Gradske opštine Vračar ekipe JKP "Parking servis" će do kraja avgusta izvoditi radove na zameni parking senzora, koji funkcionišu u Sistemu za praćenje slobodnih parking mesta, a njima će biti obuhvaćeno oko 1.400 obeleženih parking mesta, koja se nalaze u žutoj parking zoni.

Dragana Brdar iz JKP "Parking servis" rekla je za Tanjug da su radovima obuhvaćene ulice Beogradska, Makenzijeva, Kursulina, Golsvordijeva i Bulevar kralja Aleksandra.

Prema njenim rečima informacije o dinamici radova vozačima će biti dostupne u štampanom materijalu, koji će biti istaknut na parkiranim vozilima i ulaznim vratima poslovnih i stambenih zgrada, na sajtu Parking servisa i u kol-centru grada Beograda, na broju 11-0-11.

"Danas se izvode radovi u Molerovoj, od Krunske do Koče Kapetana i Njegoševoj ulici od Koče Kapetana do Kneginje Zorke. Upućujemo apel vozačima da, shodno obaveštenjima, svoje automobile parkiraju u ulicama koje nisu obuhvaćene redovnim održavanjem", rekla je Brdar. 

 Dodala je da svi vozači koji koriste aplikaciju "Parking servis" za mobilne telefone, imaće blagovremenu informaciju o tačnoj lokaciji na koju je premešteno njihovo vozilo.

"Instalacija Sistema za praćenje slobodnih parking mesta, na teritoriji opštine Vračar započeta je 2016. godine. Servis za vozače danas pokriva oko 5.400 parking mesta na teritorijama opština Vračar, Savski venac i Stari grad", rekla je Brdar. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()