Drugi dan posle obilnih kiša: Poznato stanje u Svrljigu nakon izlivanja bujičnih potoka

Juče je u pojedinim svrljiškim naseljima bila proglašena vanredna situacija

04.05.2024. 08:23
  • Podeli:
svrljig poplave  instagram192rs-6635d3f496754.webp Foto: Instagram@192rs

Stanje na teritoriji opštine Svrljig, gde je juče zbog obilnih padavina došlo do izlivanja bujičnih potoka, se stabilizuje i došlo je do opadanja nivoa Pravačkog potoka, jer je voda potoka probila bedem i uliva se u Svrljiški Timok, saopštio je MUP. 

Na delu teritorije opštine Svrljig u naseljima Svrljig, Niševac i Merdželat, gde je usled obilnih padavina došlo do izlivanja bujičnih potoka, juče je proglašena vanredna situacija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije su na terenu gde prate stanje vodostaja potoka, koji je za sada u opadanju, i pomažu lokalnom stanovništvu u crpljenju vode, objavljeno je na Instagram nalogu MUP-a Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()