Svakodnevne gužve: Više nema pravila, na granicama se i danas čeka do 60 minuta

Danas su najveće gužve na graničnim prelazima Horgoš i Gradina

27.08.2024. 14:26
  • Podeli:
granični prelaz Horgoš Kamere MUP Srbije-66cdc55c1d265.webp Foto: Kamere MUP Srbije

Na graničnim prelazima u Srbiji zadržavanja za putnička vozila zabeležena su na prelazima Gradina i Horgoš gde se na izlazu iz zemlje čeka po 60 minuta, kao i na prelazu Preševo gde se na ulazu i izlazu čeka 45 minuta, saopštilo je danas javno preduzeće "Putevi Srbije".

Teretna vozila najduže čekaju na prelazima Horgoš i Batrovci - po 180 minuta, dok na prelazima Kelebija, Sremska Rača i Šid čekaju 120 minuta.

Na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima kao i na naplatnim stanicama na autoputevima nema dužih zadržavanja vozila.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()