Svečano u MUP Srbije: Položajnici bili pripadnica Žandarmerije Sanja Jovanović i njenih petoro dece

Obeležavanju Božića prisustvovali su i Sofija Tmušić i Dušan Krstić, učenici sa najboljim uspehom u Srednjoj školi unutrašnjih poslova

07.01.2024. 16:35
  • Podeli:
Tan2024-01-0714575112_9 bratislav gašić sanja jovanović OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE-659ac3a4a81be.webp Foto: OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić ugostio je u sedištu Ministarstva porodicu Sanje Jovanović, pripadnice niškog Odreda Žandarmerije, majku petoro dece koji su bili položajnici na obeležavanju Božića u ministarstvu.

Uz Sanju i njenu porodicu, obeležavanju Božića prisustvovali su i Sofija Tmušić i Dušan Krstić, učenici sa najboljim uspehom u Srednjoj školi unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović“ u Sremskoj Kamenici.

Ministar Gašić istakao je da je ponosan što su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, uz sve vrline koje ih krase i predanosti u zaštiti građana i države Srbije, pre svega porodični ljudi.

"Porodica je najveće blago, a vi ste Sanja bogata žena. Ministarstvo unutrašnjih poslova je jedna velika kuća, velika porodica i ponosni smo na hrabre i odvažne žene koje ga čine. Vaša hrabrost ne ogleda se samo u poslu kojim se bavite, vi ste heroj svoje porodice“, kazao je ministar Gašić, koji je petočlanoj porodici Sanje Jovanović poželeo zdravlje, sreću i napredak.

Učenicima Srednje škole unutrašnjih poslova, Sofiji i Dušanu, ministar je čestitao na postignutim rezultatima i poželeo još puno uspeha u daljem školovanju.

"Vi ste bogatstvo i budućnost Ministarstva unutrašnjih poslova. Odvažnošću, ljubavlju prema bližnjima i zajedništvom čuvajmo srpski narod i našu Srbiju u svim iskušenjima“, poručio je Gašić.

Ministar Gašić poželeo je i svim pravoslavnim vernicima i svim pripadnicima ovog ministarstva koji slave po julijanskom kalendaru da u miru, ljubavi i slozi proslave najradosniji hrišćanski praznik – dan rođenja Hristovog.

"Neka vaši domovi budu ispunjeni ljubavlju i blagostanjem i da sa svojim bližnjima, u radosti i veselju, i u duhu pravoslavne vere i tradicije, proslavite ovaj najradosniji dan. Mir Božiji – Hristos se rodi!“, poručio je ministar Gašić.

Obeležavanju Božića u Ministarstvu unutrašnjih poslova prisustvovao je i vladika Stefan koji je preneo blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova poželeo mir i sreću i da sa velikom predanošću nastave da služe svom narodu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()