Trampov avion imao tehničke probleme pre sletanja: Oglasila se Tajna služba

Tajna služba izdala je saopštenje da li je ovaj problem imao veze sa bezbednosnim problemom

10.08.2024. 08:45
  • Podeli:
trampov avion profimedia-6644567895e7b.webp Foto: Profimedia

Avion bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država i republikanskog kandidata na predstojećim predsedničkim izborima Donalda Trampa imao je tehničke probelem pre sletanja u Bilings u Montani, saopštila je jutros američka Tajna služba.

Tajna služba je navela da tehnički problem aviona nije bio povezan sa bilo kakvim bezbednosnim problemom, prenosi En-Bi-Si njuz (NBC News).

Nejasno je da li je prvobitna namera bila da Tramp sleti u grad Bilings ili u Bouzman, gde je trebalo da se pojavi na humanitarnoj večeri i mitingu.

Trampova kampanja nije odmah odgovorila na zahtev za komentar.

 Zamenik direktora za komunikacije Trampove kampanje, Margo Martin, objavila je na mreži X snimak Trampa iz njegovog aviona, na kojem on kaže da je "sleteo na prelepo mesto (u Montanu)", ali na tom video snimku nije pomenuo bilo kakav problem sa avionom.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()