U Beogradu besplatan parking prvog, drugog, trećeg i sedmog januara

U subotu, 31. decembra, i petak, šestog januara, poslovnice Korisničkog servisa i kol centar radiće do 14 časova.

31.12.2022. 12:20
  • Podeli:
automobili_parking_foto_Pixabay.jpg Foto: Foto: Pixabay

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika - prvog, drugog, trećeg i sedmog januara 2023. godine, parkiranje u zoniranim delovima grada neće se naplaćivati, objavljeno je na sajtu JKP Parking servis. 

Navedenim danima će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Bulevaru Milutina Milankovića 134 g .

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate.

U subotu, 31. decembra, i petak, šestog januara, poslovnice Korisničkog servisa i kol centar radiće do 14 časova.

Od srede, četvrtog januara, i od ponedeljka, devetog januara, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri korisničkog servisa, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()