UNA na beogradskim ulicama: Kako prvi radni dan posle praznika provode deca, a kako odrasli?

Beogradska zimska idila

Autor: Jana Jakšić
09.01.2024. 21:05
  • Podeli:
deca sneg zima tanjug-659d788f3f921.webp Foto: TANJUG/NENAD MIHAJLOVIĆ

Prvi sneg pokrio je breg i odveo nas je u zimsku idilu - na ski stazu na Košutnjaku. Tamo je ekipu UNE dočekala prava sankanijada na kojoj su od stručnjaka dobili savete za idealan spust.

Kako kažu vesela deca - važno je da sanke budu što čvršće, ali ne i teže, jer posle zabavnog spuštanja, na red dolazi manje omiljeni deo - penjanje uzbrdo.

Iako se na putu ka vrhu staze pusti i po koja suza, jedan Vukašin nam je rekao da bi se za svoju omiljenu zabavu peo i na mnogo više vrhove. 

Ako vam se na trenutak učinilo da je zabava na snegu isključivo za decu, razmislite ponovo. U njhovom carstvu uživao je još neko.

Pas Kan je ostario, pa više nema snage da vuče sanke, ali godine nikoga nisu sprečile da uživa u zimskoj idili, te je Deda Duško ostao da uživa u snegu sa unucima, dok se ekipa UNE posle kratkog izleta vratila obavezama u gradu, da proveri kako je potekao prvi radni dan posle praznika.

Da li su ga zaposleni u Beogradu teško podneli i da li uživaju u hladnom vremenu, ali i dečije zimske čarolije možete pogledati detaljnije u prilogu novinarke UNA televizije Jane Jakšić:

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()