UNA na Sajmu venčanja: Burme, venčanice, pozivnice, odela i sudbonosno DA

Proverili smo za vas cene svega šta vam je potrebno da se - venčate

Autor: Tijana Škodrić
26.02.2023. 21:01
  • Podeli:

Najveći događaj u industriji venčanja na Balkanu, Sajam venčanja “Wedding Weekend” već 20 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije. Ekipa UNA televizije, posetila je sajam kako bi proverila cene, ali i čime se vode mladenci pri organizaciji velikog dana.

Nakon sudbonosnog DA, sledi i ...

Milica Crnja kaže da se za haljinu brzo odlučila jer je veliki izbor na sajmu. Ali nismo mogli da ne primetimo da je muškom polu-pomalo dosadno.

Trebalo bi da bude više od jedne radnje za odela, kaže Jovan, koji je Milici u pratnji i dodaje da je to njegova jedina zamerka. On i njegova buduća supruga su na vreme počeli sa organizacijom, zbog toga nemaju većih problema sa budžetom. Ipak, na sajmu se lista želja za njihov veliki dan samo produžila. Od predmeta koje nakon svadbe nosite svakoga dana, do sitnica koje čine potpun doživljaj, sve je na sajmu.

"Mi nudimo od pozivnica u različitim mogućim varijantama, preko kićanki pa sve do poklona za goste u vidu magnetića, zahvalnica, različitog štampanog materijala", kaže Nemanja Mitrović.

Pozivnice se kreću od 70 do 180 dinara, saznajemo.
Za kupovinu unikatne venčanice ipak treba odvojiti malo više.

"Cene venanica se kreću od 700 do 1.800 evra,   sve zavisi ko šta želi i kome se šta dopada i da li neko hoće neki jači detalj ili nešto malo diskretnije ", pojašnjava dizajnerka Ana Kostić.

"Biraju belo, žuto, roze zlato. Cene su pristupačne kreću se od 12.000 za komplet pa na gore", rekla nam je Biljana iz Zlatare Panić.

Burme mogu biti gotove za sedam do petnaest dana, ali ako ste u žurbi, sve je moguće.

"Verujte da imamo sve više takvih slučajeva da dođu danas da im burme trebaju za sutra, a naši majstori rade i preko noći", dodaje Biljana.

a rad sa mladencima je potrebno, pre svega puno strpljenja, ali, kako kažu izlagači, kada vide ishod svog rada tokom nečijeg najbitnijeg dana, sav stres se zaboravlja. Tokom priprema, kažu budući mladenci, ne sme da se zaboravi činjenica da sve to činite zbog ljubavi a ne da bi se nekome drugom dopalo.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()