UNA otkriva tajnu - šta žene zapravo žele za 8. mart?

Za idealan poklon, pored cveta, postoje stvari koje nikako ne smete da zaboravite

Autor: Tijana Škodrić
08.03.2024. 20:00
  • Podeli:
poklon osmi mart bombonjera pixabay-65e1adb11e9ae.webp Foto: Pixabay

Mali znak pažnje poput cveta nikako neće biti greška, ali da li je to ono što lepše polovine zaista žele? 

'Šta žene žele?' je pitanje na koje muškarci odavno traže odgovor, a mi smo tu, da vam tu dugo čuvanu tajnu otkrijemo. 

Poklon koji je od srca nikada ne može biti pogrešan, ali uvek ima neki tajni začin koji će ga učiniti još boljim.

Ekipa UNA televizije izašla je danas na beogradske ulice sa zadatkom da dobije odgovor na pitanje koje sve zanima - šta žene zapravo žele za osmi mart?

Ljubav, sreću, razumevanje, da budu poštovane..., odgovori su bili raznoliki, a kako je to izgledalo pogledajte u vidu ispod:

Žene koje menjaju svet ne smeju biti zaboravljene. Nekada su to heroji poput Klare i Rose, ali i naše mame, sestre i ćerke.

Šta god da kupite nećete pogrešiti, jer ste se setili. Za idealan poklon, pored cveta, nikako ne smete zaboraviti: poštovanje, sigurnost i podršku. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()