UNA patrola: Da li se kupači kupaju na Adi Ciganliji i nakon završetka kupališne sezone?

Proverili smo kako je izgledao prvi vikend nakon završetka kupališne sezone na Adi Ciganliji

Autor: Tijana Škodrić
26.08.2023. 19:05
  • Podeli:

Beogradsko jezero je zvanično zatvoreno za kupače dok temperature ostaju visoke. Sezona je završena nešto ranije nego prethodnih godina zbog priprema za sportska takmičenja, da li je to sprečilo posetioce da se kupaju?

U trenutku snimanja temperatura raste sa trideset četiri na trideset pet stepeni.U blizini mogućnost da se rashladite, ali to činite na sopstvenu odgovornost.

"Neko nije ispratio vremenske prilike i sad su stavili ograde koje nisu ni najbolje postavljene i non stop teraju ljude od njih jer imaju tendenciju da padnu i ugroze ljude oko njih. Tako da trebalo je to lepše smisliti ali nadamo se da će sledeće sezone biti bolje", kaže za UNU jedan od posetilaca.

Nadležni apeluju da građani ne ulaze u vodu jer će biti organizovane pripreme za Svetsko prvensto u veslanju a i kvalifikacije za Olimpijske igre, tako da na jezeru neće bezbedno.

Posetioci nezadovoljni, hteli bi da je još malo ostala otvorena kupališna sezona. Sa tim se slažu i strani strani posetioci

Vikendom su na Adi Ciganliji gužve i kada nije leto, zato uopšte ne čudi što završetak sezone nije uticao na broj posetilaca. Ni apeli nadležnih ni opasne situacije.

Spasioca nema na njihovim uobičajnim mestima, iako se čuju pištaljke s vremena na vreme. Ekipe Hitne pomoći više neće biti na raspolaganju, zato je savesno ponašanje građana od iznimne važnositi. 

A kako je izgledao današnji dan na Adi Ciganliji pogledajte u našem prilogu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()