Većina dece želi igračke ili kućne ljubimce: Ognjenovo pismo Deda Mrazu je malo drugačije

Kako bi se njegova želja ispunila, organizatori Novogodišnjeg dečijeg sajma, koji se ovog vikenda održava u tržnom centru Galerija su tu da pruže pomoć

Autor: Jana Jakšić
23.12.2023. 20:15
  • Podeli:

Novogodišnji dečiji sajam koji se ovog vikenda održava u tržnom centru Galerija okupio je decu, roditelje, ali i goste sa Severnog pola.

Novogodišnji praznici su period davanja, pa se u tom duhu na sajmu sakupljaju paketići i pomoć za decu kojoj je ona neophodna.

Ako ne osećate prazničnu atmosferu u vazduhu, onda sigurno niste bili na Novogodišnjem dečijem sajmu. Vilenjaci, Deda Mraz, njegovi pomoćnici - čini se da nema stanovnika Severnog pola koji danas nije bio u Galeriji, ili ipak jednog nema.

Dok su irvasi čekali, Deda Mraz i njegovi pomoćnici su pažljivo slušali dečije  želje,a nastupi dečjeg hora i baletske grupe tu su da podignu atmosferu.

I dok je većina dece želela igračke ili kućne ljubimce, Ognjenovo pismo Deda Mrazu je malo drugačije.

"Voleo bih da svi pošalju poruku 1525 na 3030 i da poklon stigne ne samo meni, nego svoj deci kojoj je pomoć neophodna", jasan je bio on.

Kako bi se Ognjenova želja ispunila, organizatori sajma su tu da pruže pomoć.

"Prikupljamo paketiće za decu. Ljudi dobrog srca, pozivam vas da dođete, ostavite svoje paketiće kod nas, a mi ćemo ih proslediti 'Udrženju heroina' i 'Udruženju dece obolele od raka', kaže organizatorka sajma Simona Stanković.

A za to imate priliku do nedelje u 22h, kada se sajam zatvara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()