Vučić obišao Prokop: Železnička stanica će biti završena do 20. oktobra

'Imaćemo jednu od najlepših staničnih zgrada u Evropi, i okolne poslovne zgrade takođe', poručio je predsednik Srbije

30.04.2023. 14:38
  • Podeli:
vučić miloš milivojević tanjug (3)-644137ea87d7d.webp Foto: Miloš Milivojević Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je železničku stanicu Prokop u Beogradu i poručio da će do 20. oktobra taj "veličanstveni objekat biti završen".

"Imaćemo jednu od najlepših staničnih zgrada u Evropi, i okolne poslovne zgrade takođe", naveo je Vučić u snimku objavljenom na Instagram nalogu buducnostsrbijeav. On je dodao da je to jedan "novi veliki uspeh" Srbije.

"Nalazim se na železničkoj stanici Prokop u Beogradu, snimatelj je isti, Siniša Mali. Poslednji put smo bili ovde zajedno 19. februara. Srećan sam što u pretpraznične dane ovde ima mnogo radnika, biće ih i sutra, tako se najbolje proslavlja 1. maj, praznik rada", rekao je Vučić.

Vučić je čestitao kompaniji "Railway City", koja izvodi radove na Prokopu, i uz snimak, napisao da je ponosan na Srbiju koja radi i gradi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()