Završen protest "Srbija protiv nasilja" ispred Predsedništva

Protest je završen u 21 čas

03.06.2023. 21:32
  • Podeli:
srbija protiv nasilja rade prelić tanjug-647b9517f2af9.webp Foto: Rade Prelić Tanjug

Peti  protest "Srbija protiv nasilja" završen je večeras oko 21 čas kod zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu.

Ispred Predsedništva se obratila Emilija Milenković, predstavnica beogradskih studenata, koja je okupljene pozvala da se raziđu mirno, ali da nastave da se i dalje okupljaju dok se ne ispune zahtevi.

Učesnici protesta su prethodno ostavljali poruke u knjigama utisaka za predsednika Aleksandra Vučića, koje su bile postavljene na pet punktova, a neki od njih su poruke lepili i na samu zgradu.

Protest je počeo oko 18 časova kod Narodne skupštine gde su se na bini okupljenima obratile javne ličnosti.

Posle govora građani su krenuli u šetnju Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom ulicom do Trga Slavija, a potom i ulicom Kralja Milana do zgrade Predsedništva.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()