Emisija koja vam treba svaki dan - "Podne": Marijana Tabaković pita ono što vas zanima i što morate znati

Svakog radnog dana u 12h na Una TV

Autor: Web UNA TV
04.10.2024. 15:28
  • Podeli:
una_PODNE (1)-66e84d800cbec.webp Foto: UNA

Voditeljka i urednica Marijana Tabaković svakog radnog dana u emisiji “Podne”, od 12 časova na UNA televiziji, donosi najvažnije vesti i dešavanja.

Okosnica ovog novog TV formata su društvene i političke teme koje privlače pažnju javnosti, bilo da je reč o medijima ili društvenim mrežama, a reporteri emisije, zahvaljujući odličnoj poziciji Una televizije, stižu u pravi čas zbivanja, i precizno, jasno i pre svega tačno informišu građane.

Glavna rubrika emisije u "U centru" i upravo tu se analizira sve ono što je važno, a što možda niste imali prilike da čujete iz drugih izvora. 

Šta donosi štrajk prosvetara, zašto hakeri masovno varaju ljude na račun “Temu” kupovine, koliko je opasna "Kju groznica", zašto su rezultati inicijalnih testova u školama sve lošiji, da li su kontrolori u civilu doprineli povećanju kupovine karata u javnom prevozu, o klimatskim promenama, o izgradnji spomenika Draži Mihailoviću, o vraćanju obaveznog vojnog roka, o edukaciji mladih, o porastu cene čokolade, o nasilju nad ženama, o sjajnim rezultatima srpskih naučnika i đaka - sve ovo i mnogo više deo je naše emisije "Podne". 

Urednica i voditeljka Marijana Tabaković o aktuelnim društvenim i političkim temama razgovara sa kredibilnim i pre svega stručnim sagovornicima, te tako nema sumnje da ćete uvek biti sjajno informisani i naučiti mnoštvo novih stvari. 

"U fokusu emisije su sve aktuelnosti, pratimo kako diše Beograd i izveštavamo, kao prava gradska televizija, o svemu što je važno kako bi život svih nas koji živimo u ovom gradu bio lakši i bolji. Tu su naši reporteri, koji će zahvaljujući odličnoj poziciji Una televizije, stizati u pravi čas gde god se nešto bude dešavalo i precizno, jasno i pre svega tačno informisati naše građane", kaže Marijana i dodaje: 

"U fokusu su kako društvene, tako i političke teme, o kojima govorimo sa kredibilnim i pre svega stručnim sagovornicima. Pozivam gledaoce da nam pišu i budu naši glavni reporteri. Uz njih će i naš glas biti jači."

Budite uz emisiju "Podne“ radnim danima od 12 sati na Una televiziji i osigurajte sebi sve potrebne informacije kako biste uvek bili u toku sa najvažnijim dešavanjima.

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati putem kablovskih operatera: MTS Iris (na poziciji 126), m:sat (128), Supernova (na poziciji 26), Orion Telekom (na poziciji 11), BeotelNet (na poziciji 11), Yettel Hipernet TV platforma (na poziciji 14), na teritoriji Beograda - GRADSKA TELEVIZIJA na poziciji 11 set top box alotment Avala, Xplore TV (na poziciji 10), ST Cable – Sat Trak (na poziciji 47), KBC NET (na poziciji 11), NEXT (na poziciji 24) i Jotel (na poziciji 27).

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()