Boško Obradović podneo ostavku

Obradović je naveo da ostaje u pokretu Dveri

23.12.2023. 11:37
  • Podeli:
boško obradović, kraljevo - 28 nov 2023 - foto Informativna služba Dveri-6565e56e3fbd0.webp Foto: Informativna služba Dveri

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović na konferenciji za novinare objavio je da "podnosi ostavku zbog izbornog neuspeha".

„Na kraju svoje karijere probiti kompletnu medijski blokadu i cenzuru u Srbij i da neće biti ni jednog režimskog medija koji danas neće izvestiti o meni. Danas će svi režimski medijim morati da objave da sam podneo ostavku na mestu predsenika pokreta Dveri“, rekao je Obradović koji je naveo da ostaje u pokretu.

On je naveo da podnosi neopozivu ostavku na funkciji predsenika pokreta Dveri zbog izbornog neuspeha.

„Stavljam se na raspolaganje Pokretu i novom rukovodstvu, ostajem veran, posvećena i aktivan u daljem delovanju srpskog pokreta Dveri. Nastavljamo našu borbu zajednički i dalje. Srbija može bez Boška Obradovića, a možda i bez Dveri, ali mi ne možemo Srbije“, objasio je.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()