Članovi koalicije NADA obišli srpske enklave na Kosovu i Metohiji

Predsednik Nove DSS i jedan od lidera koalicije izjavio da će se oni do kraja boriti da Kosmet ostane sastavni deo Srbije

26.11.2023. 14:42
  • Podeli:
Miloš Jovanović Novi DSS Foto NADA-6550c6de18d18.webp Foto: NADA

Srpska koalicija NADA koju čini Novi DSS i POKS obišla je selo Grnčar i Štrpce, na jugu AP Kosova i Metohije i poručila da niko nema pravo da se odriče srpske teritorije.

Predsednik Nove DSS i jedan od lidera koalicije NADA Miloš Jovanović izjavio da će se ta koalicija boriti do kraja da Kosovo i Metohija ostanu sastavni deo Srbije.

"Ne postoji argumentovan odgovor na pitanje "Zašto izdajete Kosovo i Metohiju? Zašto napuštate taj narod? Zašto ga puštate niz vodu?" Borićemo se do kraja da Kosovo i Metohija ostanu sastavni deo Srbije, kako ustav predviđa i rezolucija 1244 SB UN", rekao je Jovanović.

Predsednik POKS i jedan od lidera koalicije NADA Vojislav Mihailović izjavio je da će se međunarodne okolnosti promeniti u korist Srbije. 

"Moramo izdržati do tada, sačekati vreme kada će se poštovati sila zakona, a ne zakon sile. To vreme uskoro dolazi i zato ćemo pobediti, sačuvati naš narod i našu teritoriju", rekao je Mihailović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()