Dragan Marković: Koalicija SPS-JS-ZS će se boriti za svakog, posebno za mlade

Pored vanrednih parlamentarnih i pokrajinskih izbora, 17. decembra biće održani i lokalni izbori u 65 gradova i opština

02.12.2023. 10:49
  • Podeli:
dragan marković palma, koalicija sps-js-zs, 13 nov 2023 - foto Tanjug JS Ivica Marković-655375e0763a6.webp Foto: Tanjug/JS/Ivica Marković

Na predizbornoj tribini liste "Ivica Dačić-Premijer Srbije", koalicije SPS-JS-ZS, u okolini Jagodine, lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je da će se ova koalicija boriti za budućnost svakog čoveka u Srbiji, a posebno mladih. 

"Pozivam Vas da izađete na izbore i ponosno zaokružite našu pobedničku koaliciju SPS-JS-ZS, jer ste vi najveća snaga Srbije", poručio je Marković.

Pored vanrednih parlamentarnih i pokrajinskih izbora, 17. decembra biće održani i lokalni izbori u 65 gradova i opština.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()