Nacionalno okupljanje: Subvencije davati domaćim privrednicima, a ne stranim kompanijama

Lider Dveri smatra da treba promeniti dosadašnju praksu države

26.11.2023. 15:40
  • Podeli:
boško obradović - info služba dveri-656355f1950f9.webp Foto: Promo/Info služba Dveri

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, jedan od lidera Koalcije Nacionalno okupljanje, posetio je domaće građevinsko preduzeće Dalkom iz Smedereva, gde je razgovarao sa vlasnikom ove firme i tom prilikom istakao da je potrebno promeniti dosadašnju praksu države, s obzirom na to da 93,5 odsto ukupnih subvencija ide stranim kompanijama.

"Moraćemo da obrnemo taj procenat i da većinu podrške dobijaju upravo ovakvi domaći privrednici. Oni ostaju da rade i žive u ovoj državi, njihov profit ostaje ovde, oni ulažu u svoju lokalnu sredinu, podržavaju sport, zdravstvo i brojne druge humanitarne stvari", rekao je Obradović.
 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()