NADA: Prioritet borba protiv korupcije

Ocenjeno je da budžet Srbije gubi skoro milijardu evra godišnje

19.11.2023. 13:14
  • Podeli:
nada miloš jovanović tanjug-6548aeb90a1d3.webp Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ

Predstavnici Srpske koalicije NADA koju čini Novi DSS i POKS poručili su sa tribine u Vladičinom Hanu da će insistirati na borbi protiv korupcije.

Predsednik Nove DSS i jedan od lidera koalicije NADA Miloš Jovanović rekao je da je bruto domaći proizvod Srbije 60 milijardi evra, a da se, kako je ocenio, gubi skoro milijardu godišnje samo zbog korupcije.

"Tome se mora stati na put i to će biti prioritet nove Vlade Srbije", rekao je Jovanović.

Predsednik POKS i jedan od lidera koalicije NADA Vojislav Mihailović naveo je da bi bilo dovoljno novca za poljoprivrednike i za socijalni program, razvoj nerazvijenih sredina i  zdravstvo da, kako je rekao, nema korupcije.

Kako kaže Mihailović, kriminal i korupcija su uzeli takve razmere da se doživljavaju kao normalna pojava što, dodaje, mora da se menja.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()