NADA: Prioritet u razvoju Srbije su poljoprivreda i namenska industrija

Reč je o strateški važnim oblastima, smatraju u koaliciji koju čine Novi DSS i POKS

29.11.2023. 12:13
  • Podeli:
miloš jovanović, NADA, predizborna kampanja - 28 nov 2023 - foto Tanjug Koalicija NADA (1)-6565e70fb4c2f.webp Foto: Tanjug/Koalicija NADA

Srpska koalicija NADA, koju čini Novi DSS i POKS, saopštila je danas da su joj prioriteti razvoj poljoprivrede i namenske industrije.

"Poljoprivreda, uz veće subvencije, uz oslobađanje akcize, edukaciju i niz drugih mera nam je strateški važan sektor. Na to se nadovezuje prehrambena industrija", izjavio je predsednik Nove DSS i jedan od lidera koalicije NADA Miloš Jovanović.

Istakao je da je za tu koaliciju životno važna i namenska industrija jer je izvozno orjentisana.

"Odatle imamo priliv, ali je namenska industirija i zamajac tehnološkog i naučnog razvoja. Naravno, podiže i borbenu sposobnost zemlje, što je jako važna stvar za naše geopolitičke okolnosti", rekao je Jovanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()