NADA: U Beogradu ogromna šansa za promenu vlasti

Lider Novog DSS Miloš Jovanović zahvalio je ljudima koji su izašli na izbore i glasali

17.12.2023. 22:20
  • Podeli:
nada tanjug-657f6609d915e.webp Foto: TANJUG/TARA RADOVANOVIĆ

Lider Novog DSS Miloš Jovanović izjavio je da je njihova lista, prema sadašnjim projekcijama, osvojila oko 5,3 ili 5,4 odsto glasova na parlamentarnim i oko sedam odsto na izborima u Beogradu.

"U Beogradu je ogromna šansa za promenu vlasti, što mislim da je normalno i zdravo", kazao je Jovanović novinarima nakon zatvaranja birališta.

Zahvalio je ljudima koji su izašli na izbore i glasali.

Za rezultat svoje liste rekao je da nisu njim zadovoljni, ali da je veliki uspeh s obzirom da su bili "izloženi najbesmislenijim i najprljavijom kampanjom".

Istakao je da četiri televizije sa nacionalnom frekvencijom nisu uputile ni jedan poziv za gostovanje koaliciji NADA.

"Mislim da je zaista skandalozno da se tokom izborne kapmanje naš glas nije mogao čuti", kazao je on i najavio još jedno obraćanje kada se budu znali potpuniji rezultati izbora.

Sve informacije o izborima pratite u našem blogu uživo iz minuta u minut. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()