NADA: Veće subvencije poljoprivrednicima i domaćim privrednicima

Veliki novac koji se troši na subvencije stranim investitorima treba sačuvati za naše poljoprivrednike, za našu privredu, rekao je predsednik Nove DSS Miloš Jovanović

12.12.2023. 14:51
  • Podeli:
miloš jovanović, NADA, predizborna kampanja - 28 nov 2023 - foto Tanjug Koalicija NADA (1)-6565e70fb4c2f.webp Foto: Tanjug/Koalicija NADA

Srpska koalicija NADA koju čini Novi DSS i POKS zalaže se za to da se veće subvencije izdvajaju za poljoprivrednike i domaće privrednike, a manje za strane investitore.

Veliki novac koji se troši na subvencije stranim investitorima treba sačuvati za naše poljoprivrednike, za našu privredu, rekao je predsednik Nove DSS Miloš Jovanović, saopšteno je iz koalicije NADA. 

On je rekao da imaju ozbiljnu politiku reindustrijalizacije zemlje i da planiraju da razvijaju namensku i prehrambenu industriju.

"Politikom ogromnih subvencija stranim kompanijama, vlast je dovela u neravnopravan položaj sa njima naše privrednike", ocenio je predsednik POKS Vojislav Mihailović tvrdeći da je time i zemlja dovedena u zavistan položaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()