Novi DSS i POKS izlaze na izbore u okviru Srpske koalicije NADA

Koalicija NADA formirana je u jesen 2021. godine

02.11.2023. 12:57
  • Podeli:
Tan2023-09-0615211367_1 koalicija nada foto sava radovanovic-65438e232541d.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednici Novog DSS-a i POKS-a, Miloš Jovanović i Vojislav Mihailović potpisali su koalicioni sporazum za predstojeće vanredne parlamentarne izbore na koje će izaći kao Srpska koalicija NADA. 

Izborna lista će se zvati "DR MILOŠ JOVANOVIĆ-NADA ZA SRBIJU- Srpska koalicija NADA - Nacionalno demokratska alternativa - Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) - Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) - Vojislav Mihailović", saopšteno je iz koalicije NADA.

Kako se podseća, koalicija NADA formirana je u jesen 2021. godine, a  na "principima dosledne borbe za nacionalne i demokratske ideje i vrednosti", kao i da su nakon prethodnih parlamentarnih izbora nastupali u okviru jedne poslaničke grupe u Skupštini Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()