Obradović: Ako bismo se odrekli Kosova i Metohije, tražili bi nam i druge delove Srbije

Lider Dveri je sa Milicom Đurđević Stamenkovski nosilac liste "Nacionalno okupljanje"

16.11.2023. 13:27
  • Podeli:
Boško Obradović_Foto Amir Hamzagić ATAImages Pixsell-1667482307641.webp Foto: Amir Hamzagić / ATA Images / Pixsell

Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović poručio je danas onima koji smatraju da je Kosovo i Metohija balast Srbije koga se treba odreći, da odricanjem od Kosmeta ne bi sprečili da Srbiji traže i druge delove teritorije. 

"Kosovo i Metohija će nam doći u ostatak Srbije ako ga se ne odreknemo. Odreknemo li se Kosova i Metohije, zašto nam ne bi tražili Rašku oblast? Zašto nam ne bi tražili istočnu Srbiju? Zašto nam ne bi tražili da Vojvodina bude nezavisna?", rekao je Obradović na predizbornom skupu.

On je zajedno sa Milicom Đurđević Stamenkovski nosilac liste "Nacionalno okupljanje - Državotvorna snaga - Srpska stranka Zavetnici - Srpski pokret Dveri" Boško Obradović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()