Obradović: Država mora da podržava selo i ljude koji tu hoće da ostanu ili da se vrate

Iz "Nacionalnog okupljanja" tvrde da će uz njih srpsko selo i domaći poljoprivrednik biti najpreči za državu

20.11.2023. 15:39
  • Podeli:
Boško Obradović_Foto Amir Hamzagić ATAImages Pixsell-1667482307641.webp Foto: Amir Hamzagić / ATA Images / Pixsell

Predstavnici koalicije Dveri i Zavetnika posetili su poljoprivredno gazdinstvo Dobrivoja Petrovića u selu Zdravčići kod Požege, a predsednik Dveri Boško Obradović je tom prilikom rekao da predivni krajevi poput tog ne mogu opstati ako država ne pomogne.

Obradović je naveo i da svaka država u svetu subvencioniše i podržava selo i ljude koji tu žele da ostanu, kao i one koje žele da se vrate na selo i bave poljoprivredom.

"Jedino naša država ne radi dovoljno po tom pitanju i uvek joj je nešto preče", ocenio je Obradović.

Dodao je da će sa strankama Dveri i Zavetnici srpsko selo i domaći poljoprivrednik biti najpreči za državu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()