Obradović: Izgradićemo osnovne škole u Mirijevu i naselju Vojvode Vlahovića

Koalcijia "Srbija protiv nasilja" najavljuje i nove vrtiće, koji su potrebni celoj Zvezdari

26.11.2023. 15:06
  • Podeli:
vladimir obradović, 27 okt 2023 - foto tanjug sava radovanović-656350e14c46b.webp Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović izjavio je danas, obilazeći Cvetkovu pijacu, da će izgraditi osnovne škole u Mirijevu i naselju Vojvode Vlahovića, a uporedo sa tim i vrtiće koji su potrebni celoj Zvezdari.

"U zvezdarskom naselju Mirijevo roditelji čekaju po noći u redovima da bi im se deca upisala u školu, isti problem ima i novo naselje Vojvode Vlahovića, odakle deca moraju da putuju 4 km do najbliže škole", izjavio je Obradović.

On je naglasio i da je vlast SNS-a trebalo da proširi Bulevar Kralja Aleksandra od Cvetkove pijace do Malog Mokrog Luga i da produži tramvajske linije do ovog naselja, sa postavljanjem šina na sredinu ulice.

"Bulevar kralja Aleksandra do naselja Mali Mokri Lug će dobiti lepotu i izgled kao i deo od Vuka do Cvetka", rekao je Obradović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()