Obradović: Jaka porodica je temelj uspeha našeg društva

Jedan od lidera Nacionalnog okupljanja poručio da porodica mora da dođe na prvo mesto u društvu i državi, a ne da bude na poslednjem

04.12.2023. 15:42
  • Podeli:
boško obradović, 4 dec 2023 - foto Info služba Dveri-656de5485f80a.webp Foto: Info služba Dveri

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović rekao je na konvenciji Nacionalnog okupljanja u Čačku da je jaka porodica temelj uspeha našeg društva u budućnosti.

On je na predizbornom skupu poručio da porodica mora da dođe na prvo mesto u društvu i državi, a ne da bude na poslednjem.

"Na prvo mesto moraju da dođu mladi blačni parovi, porodice sa decom, posebno porodice koje se bore za potomstvo, deca sa hendikepom", rekao je Obradović i dodao da su to teme kojima bi se trebalo baviti, a ne, kako je rekao, nacionalnim stadionom ili Ekspom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()