Obradović: Važno da u Skupštini dobijemo što više patriotskih poslanika

Predsednik srpskog pokreta Dveri izrazio je želju da izbori proteknu mirno, dostojanstveno i demokratski

17.12.2023. 21:05
  • Podeli:
boško obradović tanjug-657f098e26d01.webp Foto: TANJUG/BRANKO LUKIĆ

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas u Čačku da je glasao tačno u 12:44 sata, istakavši da je to simbolično upravo zbog najvažnije teme na ovim izborima - kako ćemo se odnositi prema novom zapadnom ultimatumu, odnosno "francusko-nemačkom sporazumu o priznanju lažne države Kosovo".

"Veoma je važno da u novom sazivu Narodne skupštine bude što više patriotskih i državotvornih i suverenističkih narodnih poslanika koji će odbaciti jedan ovakav ultimatum i poniženje za državu Srbiju", rekao je Obradović.

On je istakao da je zadovoljan predizbornom kampanjom.

"Mislim da je koalicija Dveri Zavetnici uz podršku velikog broja srpskih intelektualaca i patriotskih udruženja opravdala svoje postojanje i poverenje. Mislim da smo imali ponajbolju kampanju, sa jednom od najzanimljivijih programskih i kreativnih delova, posebno mislim da su nam spotovi bili najbolji", rekao je Obradović.

Predsednik srpskog pokreta Dveri izrazio je želju da izbori proteknu mirno, dostojanstveno i demokratski.

"Nadamo se da vlast nema nikakvu nameru i da sebi neće nikako dozvoliti bilo kakve pokušaje izbornih neregularnosti ili krađe i da ćemo mi zajedno sa svima drugima iz opozicije biti spremni da branimo izbornu volju građana u bilo kom slučaju izbornih nepravilnosti", rekao je Obradović i ukazao Ipsosu i CESID-u da izborne rezultate u izbornoj noći može da saopštava jedino RIK.  

Sve informacije o izborima pratite u našem blogu uživo iz minuta u minut. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()