Pečenje jagnjeće i od mangulice: U izbornom štabu SNS bogata trpeza

Danas su u Srbiji održani lokalni izbori u 89 gradova i opština

Autor: Web UNA Srbija
02.06.2024. 20:59
  • Podeli:
beogradski izbori, hrana u SNS - 2 jun 2024 - foto UNA 3-665cb97e8c792.webp Foto: UNA

Kako to obično biva, u štabovima stranka i koalicija koje učestvuju u bilo kojoj izbornoj trci, po zatvaranju biračkih mesta organizuju se "prihvatni centri" - članovi i simpatizeri partija, uz predstavnike medija, čekaju rezultate koji će polako početi da stižu u centrale.

Tako je i danas, neposredno pred zatvaranje birčakih mesta, u Srpsku napredne stranku počeo da pristiže vrh partije - predsednik Srbije Aleksandar Vučić je stigao u prostorije SNS-a sa predsednicom Skupštine Anom Brnabić, a uzbro su počeli da pristižu i ostali viđeniji članovi stranke.

Bilo je tu i umetnika, poput muzičara Olivera Mandića i Đorđa Davida, u čijem društvu se pojavio i naš proslavljeni košarkaš Dejan Tomašević. Neko će reći da je i ono što je on radio pod koševima - umetnost, pa možda i njega možemo da stavimo u tu "umetničku grupu".

Bilo kako bilo, nisu u izbornoj noći bitni samo ljudi - ima nešto i u posluženju, jer, dan je drugo trajao, glasanje je završeno i sad je vreme da se dane dušom. Tako je, na primer, u štabu Srpske napredne stranke, postavljena bogata trpeza, na kojoj je moguće videti pečenje jagnjeće i od mangulice, kao i sremski kulen i budimsku kobasicu, ali i mnoge druge đakonije.

Foto: UNA

Naravno, bilo je tu i tečnog osveženja - kako ne ugasiti žeđ posle celodnevnog davanja izjava, intervjua, izveštavanja... Kao što možete da vidite na fotografijama koje je napravila novinarka UNE, bez mineralne vode i crnog gaziranog i žutog negaziranog soka nije bilo moguće zamisliti sto za posluživanje.

Foto: UNA

A mada niko nije video, bar za sada, nije nemoguće da se negde u prikrajku hladi i šampanjac, jer, bar po prvim izjavama lidera naprednjaka, oni su prilično optimistični u pogledu rezultata ovih lokalnih izbora...

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()