Šešelj: Srpska radikalna stranka se bori za prosperitet Srbije

Radikali tvrde da se zalažu za slobodnu Srbiju sa ponosnim narodom koji brine o sebi

11.12.2023. 13:47
  • Podeli:
aleksandar šešelj, 4 avg 2023 - foto Antonio Ahel ATAImages-655b2ef3848eb.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zamenik predsednika i kandidat za narodnog poslanika Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj rekao je danas da se njegova stranka bori za prosperitet Srbije. 

"Mi hoćemo da vodimo Srbiju u budućnost, u slobodu, u suverenitet, u prosperitet. Nećemo da Srbija bude ničija kolonija, nećemo da nam bilo koji ambasadori izdaju naredbe i uputstva", rekao je Šešelj. 

On je rekao da se zalažu za slobodnu Srbiju sa ponosnim narodom koji brine o sebi, saopšteno je iz SRS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()