Tadić: Srbija potrebuje veliko iskustvo za vođenje u godinama koje slede

Tadić je u obraćanju novinarima rekao da će nemačko-francuski plan vezan za Kosovo biti centralna tačka politike u Srbiji naredne godine

17.12.2023. 21:15
  • Podeli:
tadic ata-657efc8ec3dda.webp Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Nosilac liste "Dobro jutro Srbijo" Boris Tadić izjavio je danas da će se na  izborima odlučivati koliko će Srbija biti sposobna da se iznese sa problemima, kao što su borba protiv kriminala i korupcije i inflacije.

Nakon što je iskoristio građansko pravo i glasao, Tadić je rekao da je Srbija zemlja koja potrebuje veliko iskustvo za vođenje i jedan nivo eksprtize posebno, kako je ocenio, u godinama sa velikim iskušenjima koje slede.

Tadić je u obraćanju novinarima rekao da će nemačko-francuski plan vezan za Kosovo biti centralna tačka politike u Srbiji naredne godine, kao i očuvanje teritorijalnog integriteta i da će biti potrebna veština u vođenju pregovora na tu temu.

On je napomenuo i da je tu proces evropskih integracija bez kojih nema napretka i ekonomskog razvoja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()