Toma Fila glasao na Terazijama, Aleksandar Vulin na Vidikovcu

Kandidat SPS glasao sa suprugom, a osnivač Pokreta socijalista u pratnji supruge i sinova

17.12.2023. 10:40
  • Podeli:
Toma Fila, 17 dec 2023 - foto Vladimir Šporčić Tanjug-657ec184a0fcd.webp Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

Kandidat Socijalističke partije Srbije za gradonačelnika Beograda Toma Fila glasao je danas u Mesnoj zajednici Terazije.

Fila je glasao oko 10 časova u pratnji supruge.

Osnivač Pokreta socijalista i doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin glasao je jutros u 9 časova na biračkom mestu 43 u Osnovnoj školi "Branko Ćopić" na Vidikovcu.

Vulin je na biračko mesto došao u pratnji supruge i sinova.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()