Za državljane Srbije u Crnoj Gori biračka mesta biće otvorena na četiri lokacije

Neophodno je da se svi birači prethodno uredno prijave za glasanje

14.12.2023. 10:53
  • Podeli:
Bugarska Izbori_Tanjug AP-6429c3e90fc6d.webp Foto: Tanjug/AP

Državljani Srbije koji borave u Crnoj Gori na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, u nedelju 17. decembra, moći će da glasaju na četiri lokacije.

Neophodno je da se svi birači prethodno uredno prijave za glasanje.

Glasanje će biti omoćeno u Ambasadi Srbije u Podgorici, Generalnom konzulatu u Herceg Novom, u Beranama na adresi Rudeš b.b. - Izbegličko naselje i u Sutomoru, Odmaralište "Lola fot", udruženje "Kosmet", stari put b.b.

Zbog velikog broja prijava, ranije je poslat dopis Vladi da se otvore četiri biračka mesta za glasanje u Crnoj Gori, preneo je portal podgoričke Adria TV.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()