Kosovska policija upala u ekspoziture Poštanske štedionice na severu KiM

Policija je upala u ekspoziture u Kosovskoj MItrovici i Leposaviću

20.05.2024. 15:55
  • Podeli:
kosovska policija foto tanjug-664b62e2dd628.webp Foto: Tanjug

Pripadnici tzv. kosovske policije sa puškama i pancirima upali su danas u ekspoziture Poštanske štedionice u Kosovskoj Mitrovici i Leposaviću, dok su građani pokušavali da podignu penziju, socijalnu pomoć i drugo, javlja dopisnik Tanjuga sa KiM.

Policajci su sa puškama i pancirima upali su danas u ekspoziture Poštanske štedionice i u  Zvečanu i Zubinom potoku.

Više ljudi je napustilo zgrade Poštanske štedionice kada su pripadnici policije ušli.

Kolona oklopnih policijskih vozila krenula je prema Leposaviću.

Iz tzv. kosovske policije rečeno je da oni zajedno sa poreskom službom i uz dozvolu tzv. kosovskog tužilaštva vrše ''kontrolu nezakonitog poslovanja''.

Policija je takođe upala i u zgradu Uprave za trezor u Kosovskoj Mitrovici.

Tanjug

Kada su pripadnici policije ušli u zgrade, stranke koje su se nalazile u prostorijama štedionice su izbačene iz zgrade, dok su radnici zadržani, a ispred sve četiri ekspoziture nalaze se pripadnici policije naoružani dugim cevima.

Pored toga, pripadnici specijalnih jedinica raspoređeni su na više punktova u ulicama koje vode prema bankama

U blizini Poštanske štedionice u Zvečanu nalaze se i policajci Euleksa, kao i jedno vozilo grčkog Kfora.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()