Kula Beograd u bojama zastava Srbije i Republike Srpske: Jedan narod, jedan sabor

Sabor će početi u 9.30 u Hramu Svetog Save održavanjem molebana

07.06.2024. 22:26
  • Podeli:
kula beograd, srbija i srpska - 7 jun 2024 - foto Tanjug Tanjug video-66636cdcdac61.webp Foto: Tanjug/Tanjug video

Kula Beograd je večeras u bojama zastava Srbije i Srpske sa porukom: "Jedan narod, jedan sabor".

Porukom "Živela Srbija, živela Srpska", najavljuje se sutrašnji sabor.

Na Prvom svesrpskom saboru prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, predsednikom Vlade Republike Srbije Milošem Vučevićem i zvaničnicima najviših institucija Srbije i Republike Srpske, predstavnicima Srba iz regiona, kao i crkvenim velikodostojnicima Srpske pravoslavne crkve.

Sabor će početi u 9.30 u Hramu Svetog Save održavanjem molebana za Republiku Srbiju i Republiku Srpsku.

Centralno obeležavanje manifestacije "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska" počeće u 17 časova na Trgu Republike, a vatromet je planiran u 21 čas iz Parka Republike Srpske na levoj obali Save.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()