Sajamski dani od 14. do 29. oktobra u Laguninim i Delfi knjižarama

U slučaju da ne stižete na Sajam knjiga, Laguna i Delfi knjižare Sajam dovode kod vas.

Autor: Promo
11.10.2024. 14:58
  • Podeli:
Sajamski-Dani-2024---2000x2000px-6709201f450a7.webp Foto: Promo

I ovaj oktobar donosi mnogo radosti svim ljubiteljima knjige. Sajam knjiga je naša najvažnija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje, a čitaoci ne propuštaju Sajam.

U slučaju da ne stižete na Sajam knjiga, Laguna i Delfi knjižare Sajam dovode kod vas.

Spremite spiskove jer Sajamski dani traju od 14. do 29. oktobra u svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs, delfi.rs i dicearena.rs i klubu Dice Arena.

Ovo su dani najboljih kupovina za sve ljubitelje pisane reči, kada možete obogatiti svoje kućne biblioteke najnovijim hit naslovima domaće i strane književnosti po najpovoljnijim cenama, na više od 60 lokacija u Srbiji i regionu, kao i sjajnim gift programom.

Pored izdanja Lagune, na popustu će biti i knjige više od 130 drugih izdavača, knjige na stranim jezicima, kao i bogati gift program, društvene igre, a pripremamo i omiljene akcije svih knjigoljubaca – „3 za 999“ i „Knjige upola cene“.

Tokom trajanja Sajmskih dana i Sajma knjiga, gost Beograda biće i poznati britanski autor Toni Parsons. Laguna je nedavno objavila njegovu knjigu „Ko je ona bila“, a tokom oktobra izaći će i nova avantura detektiva Maksa Vulfa – „Ubistvo za prezauzete“, što će biti i svetska premijera ovog romana. Pravi književni dar biće i novi roman Gorana Petrovića, koji je naš pisac završio za života, Laguna ga posthumno objavljuje, a čitaoci sa nestrpljenjem očekuju, i novi roman Trejsi Ševalije „Ostrvo stakla“. 

Ovo su samo neki od mnoštva naslova koji vas očekuju tokom Sajamskih dana svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Popusti i akcije tokom sajamskih dana

Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige odabranih drugih izdavača i strane knjige 10%. Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga, odobravamo dodatni popust od 10%, za kupovinu 6–8 knjiga popust od 15%, a ukoliko birate 9 ili više naslova, odobravamo dodatni popust od 20%.

Odličan gift program i odabrane društvene igre biće sniženi za 15%.

Tokom Sajamskih dana u knjižarama i sajtovima laguna.rs i delfi.rs važiće akcija 3za999, a imaćete i sjajan izbor naslova u pola cene.

Za vreme trajanja Sajamskih dana važi rođendanski popust Laguninog kluba čitalaca, možete iskoristiti Unicredit poklon knjigu i Visa poklon. Ne važe ostale redovne akcije. Neće važiti povlastice u okviru Laguninog kluba čitalaca, povoljnosti Delfi Premium članstva, kao ni tekuće akcije, ali će se svim članovima Laguninog kluba čitalaca beležiti članska kupovina, koja može uticati na povećanje članskih popusta u narednom kvartalu.

Besplatna dostava za Srbiju i povlašćena za region

Izuzetnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja Sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije. Obezbedili smo i povlašćenu cenu isporuke DHL-om za porudžbine preko sajtova laguna.rs i delfi.rs tokom trajanja manifestacije za teritoriju Hrvatske i Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuje vas poklon.

Radno vreme korisničkog servisa tokom trajanja sajamskih dana 

Za vreme trajanja Sajamskih dana, od 14. do 29. oktobra, korisnički servis radiće radnim danima od 8.00 do 20.00 (011/7155-042), dom će radno vreme u subotu i nedelju biti od 10.00 do 18.00.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()